Gå till innehåll

Börja lyssna på webben

Tre personer på ett bibliotek. En av dem sitter i en fåtölj och lyssnar på en bok från Tillgänglighetsbiblioteket Celia med hörlurar. De andra två står bakom stolen.

Får du Tillgänglighetsbiblioteket Celias talböcker på CD? Börja lyssna på webben!

Det är enkelt att låna och lyssna på talböcker från Celia direkt på webben! Kontakta Celias kundtjänst och börja lyssna på talböcker på webben.

Låna och lyssna på böcker

När du blir webblyssnare kan du låna böcker i nättjänsten Celianet eller i appen Pratsam Reader. I webbtjänsten finns Celias hela talboksutbud, det vill säga fler än 50 000 olika talböcker. Du kan också låna läroböcker med samma koder från samma ställe. Alla lån är avgiftsfria. Om du går i grundskolan, kan läraren hjälpa dig att låna böcker.

Lyssna på mobiltelefon eller surfplatta

Du kan enkelt lyssna på Celias talböcker på din mobiltelefon eller surfplatta med den avgiftsfria appen Pratsam Reader. Appen Pratsam Reader fungerar på de flesta surfplattor och mobiltelefoner (enheter med Android eller iOS).

Du kan också lyssna på dator

På dator kan du lyssna på talböcker som strömmande läsning. Då behöver du inget separat avlyssningsprogram eftersom du lyssnar på böckerna direkt via webbtjänsten Celianet.