Siirry sisältöön

Siirry verkkokuuntelijaksi

Kolme henkilöä kirjastossa. Yksi istuu nojatuolissa ja kuuntelee Saavutettavuuskirjasto Celian kirjaa kuulokkeilla. Kaksi muuta seisoo tuolin takana.

Saatko Saavutettavuuskirjasto Celian äänikirjat CD-levyinä? Siirry verkkokuunteluun!

Tiesitkö, että voit lainata ja kuunnella Celian äänikirjoja helposti suoraan verkon kautta? Vaihda CD-levyt verkkokuunteluun ottamalla suoraan yhteyttä Celian asiakaspalveluun.

Lainaa ja kuuntele kirjoja

Kun siirryt verkkokuunteluun, voit lainata kirjat Celianet-verkkopalvelusta tai Pratsam Reader -sovelluksesta. Verkkopalvelussa on koko Celian äänikirjavalikoima eli yli 50 000 eri äänikirjaa. Voit lainata myös oppikirjat samoilla tunnuksilla samasta paikasta. Kaikki lainaus on maksutonta. Peruskoulun puolella myös opettaja voi auttaa lainaamisessa.

Kuuntele kännykällä tai tabletilla

Voit kuunnella Celian äänikirjat helposti omalla puhelimella tai tabletilla Celian  maksuttomalla Pratsam Reader -sovelluksella. Pratsam Reader -sovellus toimii useimmissa tableteissa ja kännyköissä (Android- ja iOS-laitteissa).

Voit kuunnella kirjat myös tietokoneella

Tietokoneella voit kuunnella äänikirjoja suoratoistona. Et tarvitse erillistä kuunteluohjelmaa, sillä Celianet-kuuntelu tapahtuu suoraan Celianet-verkkopalvelun kautta.