Siirry sisältöön

Uutiset

Dave-palvelusta kirjat suoraan Daisy-soittimeen

Tiesitkö, että voit saada äänikirjoja ja -lehtiä nopeasti suoraan Daisy-soittimeesi ilman tietokonetta? Celia-kirjaston Dave-palvelu ja Näkövammaisten Keskusliiton Lehtikuuntelupalvelu tuovat kirjat ja lehdet suoraan Daisy-soittimeesi internet-yhteyden välityksellä.

Dave-palvelussa voit kuunnella kaikkia Celian äänikirjoja Daisy-soittimelta, ilman cd-levyjä. Dave-palvelun käyttäjiksi voivat liittyä Celian uudet ja nykyiset asiakkaat. Celian valikoimaan kuuluu kymmeniä tuhansia äänikirjoja kattavasti eri aloilta, muun muassa tietokirjoja, runoja, satuja, dekkareita, elämäkertoja, viihdekirjallisuutta ja Finlandia-palkittuja teoksia.

Näkövammaisten Keskusliiton Lehtikuuntelupalvelussa on kymmeniä sanoma- ja aikakauslehtiä, järjestöjulkaisuja sekä alueellisia äänijulkaisuja. Lehtikuuntelupalvelu on tarjolla näkövammaisille henkilöille, joiden näkövamman haitta-aste on vähintään 50 %.

Kirjat ja lehdet ovat vain muutaman napin painalluksen päässä, sinun ei tarvitse odottaa CD-levyjen saapumista vaan kirjat ovat luettavissa heti lainaamisen jälkeen. Lehtikuuntelupalveluun tilaamasi julkaisut tulevat heti niiden ilmestyttyä. Palveluiden käyttö ei kuitenkaan estä myös CD-levyjen tilaamista, mikäli haluat ottaa niitä esimerkiksi matkalle mukaan.

Dave-palvelua ja Lehtikuuntelua varten sinulla tulee olla käytössäsi internet-yhteys. Näkövammaisten Keskusliitto tarjoaa näkövammaisten henkilöiden käyttöön maksuttoman verkkoyhteyden, Kuuntelukaistan. Näkövamman haitta-asteen tulee olla vähintään 50 %. Muilla Celian asiakkailla täytyy olla oma internet-yhteys.

Lue lisää Daisy-soittimesta ja Dave-palvelusta!