Skip to content

Koulutushinnasto

Koulutus-, konsultti- ja asiantuntijapalvelut

Tämä hinnasto koskee Celiasta tilattavia maksullisia koulutuksia ja asiantuntijapalveluita. Celian äänikirjapalvelu on käyttäjille maksuton.

Kysymykset ja tilaukset voit lähettää asiakaspalveluumme (palvelut@celia.fi). Voit myös olla suoraan yhteydessä henkilökuntaamme: etunimi.sukunimi@celia.fi.

Hinnasto

Koulutuspalvelut

Tilauskoulutus

1711,20 € päivältä

Luento

242,42 € jokaiselta alkavalta tunnilta

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävien koulutusten osalta veloitetaan matkakulut erikseen. Koulutustilojen tarjoaminen on tilaajan vastuulla.

Peruutuksista, joista ei ole ilmoitettu viikkoa ennen kurssin alkua, peritään 50 % kurssimaksusta. Ilman ilmoitusta tai ilman hyväksyttävää syytä saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi kurssimaksu.

Konsultointipalvelut

Konsultointi

99,82 € jokaiselta alkavalta tunnilta

Vaativa konsultointi

172,55 € jokaiselta alkavalta tunnilta

Yleiset selvitykset

49,91 € jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta

Tilauskoulutuksen ja konsultoinnin matkustuskulut veloitetaan erikseen. Tilauskoulutuksesta ja konsultoinnista on aina tehtävä erillinen sopimus tai hyväksyä päätös sähköpostitse.

Hinnoittelumme perustuu opetus- ja kulttuuriministeriön Celiaa koskevaan asetukseen. Hinnat on ilmoitettu verollisina (alv 24 %). Kaikkiin liiketaloudellisiin suoritteisiin lisätään laskutettaessa toimitusmaksu 16,10 euroa laskutuserältä.