Skip to content

Koulutushinnasto

Koulutus-, konsultti- ja asiantuntijapalvelut

Tämä hinnasto koskee Celiasta tilattavia maksullisia koulutuksia ja asiantuntijapalveluita. Celian äänikirjapalvelu on käyttäjille maksuton.

Kysymykset ja tilaukset voit lähettää asiakaspalveluumme (palvelut@celia.fi). Voit myös olla suoraan yhteydessä henkilökuntaamme: etunimi.sukunimi@celia.fi.

Hinnasto

Tilauskoulutus tai -luento

242,42 € jokaiselta alkavalta tunnilta, sisältää valmistelun

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävien koulutusten osalta veloitamme tilaajalta matkakulut erikseen. Koulutustilan tai -kanavan järjestäminen on tilaajan vastuulla.

Peruutuksista, joista ei ole ilmoitettu viikkoa ennen kurssin alkua, peritään 50 % hinnasta. Ilman ilmoitusta tai ilman hyväksyttävää syytä saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.

Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

172,55 € jokaiselta alkavalta tunnilta.

Tilauskoulutuksen ja konsultoinnin matkustuskulut veloitetaan erikseen. Tilauskoulutuksesta ja konsultoinnista on aina tehtävä erillinen sopimus tai päätös kirjallisesti tai sähköpostitse.

Hinnoittelumme perustuu opetus- ja kulttuuriministeriön Celiaa koskevaan asetukseen. Hinnat on ilmoitettu verollisina (alv 24 %). Kaikkiin liiketaloudellisiin suoritteisiin lisätään laskutettaessa toimitusmaksu 16,10 euroa laskutuserältä.