Siirry sisältöön

Koulutushinnasto

Koulutus-, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

Tämä hinnasto koskee Saavutettavuuskirjasto Celiasta tilattavia maksullisia koulutuksia ja asiantuntijapalveluita. Celian äänikirjapalvelu on käyttäjille maksuton.

Oppimateriaalien muuntopalveluiden hinnat löytyvät opetus- ja kulttuuriministeriön Saavutettavuuskirjasto Celiaa koskevasta asetuksesta. Lisäksi kirjasto perii näiden toimittamisesta aiheutuvat postitus- ja laskutuskustannukset, 20 € tilaukselta.

Kysymykset ja tilaukset voit lähettää asiakaspalveluumme (palvelut@celia.fi). Voit myös olla suoraan yhteydessä henkilökuntaamme: etunimi.sukunimi@celia.fi.

Hinnasto

Tilauskoulutus tai -luento

Saavutettavuusaiheinen koulutus, joko lähikoulutuksena tai etänä, hinta 351 €/t. Koulutus perustuu osin valmiiseen aineistoon, mutta sisältää valmistelun, jossa tilaajan omaa aineistoa räätälöidään mukaan esimerkkeihin.

Työpaja, yksi päivä (5–6 t), hinta 1404 €.

Työpaja, puolikas päivä (2–3 t), hinta 702 €.

Hinnat sisältävät työpajan valmistelun. Työpajojen maksimiosallistujamäärä on 40 henkilöä. Työpajat järjestetään vain lähikoulutuksina, ei etänä.

Koulutustilan tai -kanavan järjestäminen on tilaajan vastuulla. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävien koulutusten ja työpajojen osalta veloitamme tilaajalta matkakulut erikseen. Peruutuksista, joista ei ole ilmoitettu viikkoa ennen koulutuksen alkua, peritään 50 % hinnasta.

Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

Konsultoinnin hinta on 180 € jokaiselta alkavalta tunnilta.

Dokumenttien saavutettavuusarviointi, sisältää tulosraportin ja tarvittaessa sen läpikäynnin suullisesti, hinta 351 €. Jos työhön kuluu enemmän kuin 7,25 tuntia, lisätunneista laskutetaan 45 €/t. Lisätunneista sovitaan tilaajan kanssa.

Tilauskoulutuksesta ja konsultoinnista on aina tehtävä erillinen sopimus tai päätös kirjallisesti tai sähköpostitse.

Hinnoittelumme perustuu opetus- ja kulttuuriministeriön Celiaa koskevaan asetukseen. Hinnat on ilmoitettu verottomina, ja niihin lisätään alv 24 %. Tarvittaessa voit kysyä tarkempia hintatietojamme sähköpostitse osoitteesta palvelut@celia.fi.

Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) 34 §:n 2 momentissa tarkoitetusta tiedon esille hakemisesta sekä saman lain 34 §:n 3 momentissa tarkoitettujen kopioiden ja tulosteiden antamisesta perittävistä maksuista päättää Celia ottaen huomioon, mitä viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 34 §:ssä säädetään.