Siirry sisältöön

Saapumisohje Celiaan

Näin löydät Saavuttavuuskirjasto Celiaan

Kartta


Näytä suurempi kartta

Saapumisohje

Saavutettavuuskirjasto Celia sijaitsee Iiris-keskuksessa, kauppakeskus Itiksen ja Itäkeskuksen metroaseman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Marjaniementie 74.

Julkisella liikenteellä

Celiaan on helppo tulla esimerkiksi metrolla, jolloin Itäkeskuksen metroasemalta on noin 300 metrin kävelymatka Iiris-keskukseen. Iiris-keskus sijaitsee metroradan eteläpuolella ja näkyy Helsingin keskustasta tultaessa juuri ennen Itäkeskukseen saapumista. Myös lukuisat bussit tulevat Itäkeskukseen.

Autolla

Autolla tulevat vierailijat voivat pysäköidä Marjaniementien kadunvarsipaikoille, Iiris-keskuksen edustalle enintään kahden tunnin ajaksi. Iiris-keskuksen etupiha on tarkoitettu ainoastaan saattoliikenteelle. Iiris-keskuksen takana on parkkialue, jossa pidempiaikainen pysäköinti on mahdollista. Sinne ajo on Virvatulentien kautta. Sisäänkäynti Iirikseen on Marjaniementien puoleisesta pääovesta.

Tavarantoimitus

Suuremmat tavarantoimitukset tuodaan Celiaan tavarahissin kautta, osoitteessa Itäpolku 7 G, jonne on ajo Virvatulentien kautta. Iiris-keskuksen Marjaniementien puoleinen pääovi ja hissi on tarkoitettu henkilöliikenteen käyttöön.