Siirry sisältöön

Uutiset

Etsimme nyt erikoiskirjastovirkailijaa

Haemme erikoiskirjastovirkailijaa Saavutettavuuskirjasto Celian Palvelut-tiimiin.

Celian kirjastopalveluiden asiakkaita ovat lukemisesteiset ihmiset ja Celian palvelukumppanit, kuten oppilaitokset ja kirjastot. Erikoiskirjastovirkailija neuvoo asiakkaita asiakkuuden aloittamisessa, ylläpitää asiakastietoja, tukee asiakkaita palveluiden käytössä ja käsittelee asiakaspalautetta. Celian palvelukanavia ovat chat, sähköposti ja puhelinpalvelu. Lisäksi asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden yhteydenottoihin Facebookissa.

Erikoiskirjastovirkailijana päivittäiseen työhösi kuuluvat eri asiakaspalvelutehtävät. Tehtäväsi erityisenä painopisteenä on Celian verkkopalveluiden käytön tuki. Erikoistut opastamaan asiakkaita Celianet-verkkopalvelun ja Pratsam Reader -kuuntelusovelluksen käytössä ja osallistut niiden käyttöä koskevien ohjeiden tekemiseen. Teet sisäistä yhteistyötä Celian verkkopalveluiden kehittäjien kanssa käyttäjätukeen liittyen.

Odotamme sinulta

  • kokemusta ja halua työskennellä asiakaspalvelutehtävissä
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
  • digitaalisiin palveluihin liittyvää osaamista ja kiinnostusta
  • kokemusta digitaalisten palveluiden käytön opastuksesta
  • ongelmanratkaisukykyä
  • tiimityötaitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa
  • soveltuvaa ammatillista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa.

Luemme eduksi hyvän ruotsin kielen taidon ja vähintään tyydyttävän englannin kielen taidon. Luemme eduksi myös kokemuksen työskentelystä Celian palveluiden kohderyhmien kuten lukemisesteisten ihmisten, oppilaitosten tai kirjastojen parissa. Lisäksi kokemus sosiaalisen median hyödyntämisestä työssä lasketaan eduksi.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkaus sijoittuu Celian vaativuusryhmään 6 (2778,21 €/kk). Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % osaamiseen ja kokemukseen perustuen.

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävissä tehtävissä. Meillä on osaava ja sitoutunut työyhteisö, joka kannustaa sinua kasvattamaan osaamistasi ja kehittymään asiantuntijana. Lisäksi tarjoamme liukuvan työajan, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työterveyspalvelut. Henkilöstöetuihimme sisältyvät myös liikunta- ja kulttuurietu.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina haastatteluvaiheeseen saakka. Tämä tarkoittaa, että hakemusten käsittelijä ei näe hakijan nimeä, syntymäaikaa, äidinkieltä tai sukupuolta valintatilanteessa. Vältäthän kirjoittamasta hakemuksesi muihin kohtiin (mm. hakijan esittelyyn) tietoja, joista em. tekijät käyvät ilmi.

Mahdolliset tiedustelut tulee osoittaa sähköpostiin, osoitteeseen [email protected].

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hae tehtävää valtiolle.fi-sivuston kautta. Hakuaika umpeutuu keskiviikkona 7.6.2023 klo 16.15