Siirry sisältöön

Uutiset

Celia hakee viestintään korkeakouluharjoittelijaa kevääksi 2020   

Haemme Celiaan viestinnän korkeakouluharjoittelijaa (4 kk) tammikuulta toukokuulle 2020. Harjoittelun aikataulusta voidaan tarvittaessa sopia.

Viestinnän harjoittelijana tehtävääsi sisältyy

  • Kahden seminaarin järjestelyihin ja viestintään osallistuminen: toinen seminaareista on kansainvälinen ja se pidetään Ruotsissa
  • Muu tapahtumaviestintä
  • Sisältö- ja materiaalituotannossa avustaminen (some, verkkosivut, esitemateriaalit jne.)
  • Sisäisen viestinnän sekä asiakas- ja kumppaniviestinnän tehtävät

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen harjoittelupaikan ja monipuolisia tehtäviä viestinnän ammattilaisten ja muiden asiantuntijoiden kanssa
  • Hyvän perehdytyksen ja tuen harjoittelun aikana
  • Hyvät oppimismahdollisuudet: Saat kurkistaa modernin valtion viraston arkeen ja oppia uutta saavutettavasta verkkoviestinnästä sekä kohderyhmistä, joille lukeminen on haastavaa
  • Mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja tuoda ideoitasi rohkeasti organisaatiomme viestintään
  • Palkka 2 202,86 €/kk

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta hyviä viestintätaitoja, reipasta työskentelyotetta sekä yhteistyöhalukkuutta. Viestinnän työkalujen tunteminen, valmius oppia uutta sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito ovat myös välttämättömiä. Sujuva ruotsin kielen taito sekä visuaalisen viestinnän osaaminen ovat eduksi.

Tärkeintä on kuitenkin halu heittäytyä hauskaan ja osaavaan viestintäporukkaamme eli kaikkea ei tarvitse etukäteen osata.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäasiantuntija Rauna Nerelli, [email protected],
p. 0295 333 093.

Hae tehtävää 10.11.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen:
[email protected]
Minna von Zansen, asiakkuusjohtaja

Tutustu meihin

Lukeminen on vaikeaa ainakin puolelle miljoonalle suomalaiselle muun muassa oppimiseen, näköön ja ikään liittyvistä syistä. Celia on saavutettavan lukemisen ja julkaisemisen asiantuntijavirasto, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa valtakunnallisesti.

Edistämme saavutettavaa lukemista yhteistyössä kirjastojen, koulujen ja kustantajien kanssa. Myötävaikutamme saavutettavuuden parantumiseen myös neuvomalla ja kouluttamalla julkisen sektorin toimijoita. Tuotamme ja välitämme saavutettavaa kirjallisuutta myös itse mm. ääni- ja pistekirjoina. Palveluitamme käyttävät ihmiset, joille painetun tekstin lukeminen on vaikeaa esimerkiksi lukivaikeuden, sairauden tai vamman takia.

Olemme osa opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalaa ja toimipaikkamme on Helsingin Itäkeskuksessa.

facebook.com/celiakirjasto
youtube.com/celiakirjasto
Twitter @celia_gov