Siirry sisältöön

Palvelut korkeakouluopiskelijoille

Jos opiskelet ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa, voit lainata kurssikirjoja maksutta Celiasta. Lainaamista varten sinun täytyy hankkia tunnukset Celian tuottaman verkkopalvelun käyttöön.

Ilmoittaudu omassa korkeakoulukirjastossasi

Liity Celian äänikirjapalvelun käyttäjäksi omassa korkeakoulukirjastossasi.  Korkeakoulukirjasto antaa sinulle tunnukset Celian tuottaman verkkopalvelun käyttöön.

Lukemiseste todennetaan korkeakoulukirjaston käytäntöjen mukaisesti aloituskeskustelussa. Korkeakoulukirjasto neuvoo sinua myös lainaamiseen, kirjojen kuunteluun ja laitteiden käyttöön liittyvissä asoissa ja tekee kanssasi tilauksia sellaisista kurssikirjoista, joita Celiassa ei ole vielä valmiina.

Jos ilmoittautuminen suoraan korkeakoulukirjastoosi ei vielä onnistu, voit liittyä Celian palvelun käyttäjäksi kunnan- tai kaupunginkirjastossa.

Saavutettavat kurssikirjat

Etsi ensin Celianet-verkkopalvelusta, löydätkö tarvitsemasi kirjan sieltä. Jos tarvitsemaasi kirjaa ei löydy Celianetistä, korkeakoulukirjastossasi voidaan hakea ensin kirjaa muualta, minkä jälkeen kirja voidaan tilata Celiasta verkkolomakkeella.