Siirry sisältöön

Uutiset

Yli 100 kirjastoa tarjoaa uutta äänikirjapalvelua

Kirjasto kaikille -kumppanuusprojekti on tuonut Celian tuottamat äänikirjat lähikirjastoihin kautta maan. Jo yli 100 kirjastoa tarjoaa uutta äänikirjapalvelua lukemisesteisille. Paikallinen palvelu parantaa merkittävästi äänikirjojen saatavuutta ja lukemisesteisten tiedonsaantia.

”Olemme tavoittaneet eri-ikäisiä lukemisesteisiä asiakkaita, nuorta ja vanhempaa väkeä. Äänikirjoja paljon kuuntelevat asiakkaat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä Celian valikoiman laajuudesta, sieltä löytyvät myös juuri ilmestyneet teokset. Henkilökunta on myös ollut hyvin mukana uudessa palvelussa. Kirjastoissa haluamme edistää lukemista kirjan muodosta riippumatta.” kertoo informaatikko Satu Salmela Tikkurilan kirjastosta.

Lisätietoja ja lista Kirjasto kaikille -projektissa mukana olevista kirjastoista löytyy sivulta www.kirjastokaikille.fi.

Lisätietoja projektista:
Projektipäällikkö Rauha Maarno
[email protected]
p. 040 6476 582

Kirjasto kaikille -kumppanuusprojekti tuo Celia-kirjaston äänikirjat lähikirjastoihin. Tavoitteena on edistää lukutaitoja sekä väestön yhtäläisiä mahdollisuuksia kulttuuriin ja tietoon. 

Päivitetty 19.3.2015