Siirry sisältöön

Uutiset

Viestinnän alan opiskelija, tule korkeakouluharjoittelijaksi Saavutettavuuskirjasto Celiaan!

Haemme Saavutettavuuskirjasto Celiaan viestinnän korkeakouluharjoittelijaa syksylle 2023. Celiassa pääset merkityksellisen tehtävän äärelle yhdenvertaisen lukemisen edistämiseksi. Etsimme harjoittelijaksi viestinnän alan opiskelijaa.

Viestinnän harjoittelijan päätehtävänä on marraskuussa 2023 järjestettävän lukutaitoseminaarin järjestelyt ja viestintä. Seminaarissa julkaistaan Celian selvitys lukemisen apuvälineistä ja tukea tarvitsevien lukijoiden kokemuksista.

Seminaarin lisäksi työhön kuuluu myös muita viestinnän tehtäviä, kuten verkkosivujen päivittämistä, käännättämistä ja käännöksissä avustamista.

Tehtävässä pääsee myös tekemään somesisältöjä. Hakijan osaamisen mukaan harjoittelun aikana on mahdollista myös valokuvata ja tuottaa videomateriaalia.

Hakijalta odotamme

Odotamme hyviä viestintä- ja organisointitaitoja, reipasta työotetta sekä yhteistyötaitoja. Lisäksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa ja WordPress-julkaisujärjestelmän tuntemusta.

Aikaisempi kokemus video- ja/tai valokuvaamisesta on eduksi. Myös vahva ruotsin ja/tai englannin kielen taito lasketaan eduksi.

Ajankohta ja kesto: 3 kk, 28.8.–30.11.2023. Aloitus- ja lopetuspäivämääristä voidaan tarvittaessa neuvotella.

Työaika: Kokoaikatyö

Palkka: 1741 euroa/ kk

Lisätietoja tehtävästä: Lisätietoja tehtävästä saat Celian asiakkuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Rauha Maarnolta, puh. 0295 333 122, soittoaika 17.5. klo 9–17.

Hae tehtävää viimeistään 4.6. lähettämällä vapaamuotoinen, korkeintaan yhden sivun mittainen hakemus sekä CV:si sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Viestin otsikoksi ”Viestinnän korkeakouluharjoittelija”.

Muuta

Työharjoittelu edellyttää vähintään yhden päivän viikoittaista läsnäoloa Celian toimistolla Helsingin Itäkeskuksessa. Muuten työskentely onnistuu pääosin etätyössä muualta Suomesta.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.