Siirry sisältöön

Uutiset

Kokeile verkkokuuntelua ja voita iPad Mini

kuvituskuva, jossa ikäihmiset istuvat parvekkeella kuulokkeet korvillaan

Nyt on erinomainen aika tutustua Celian verkkopalveluihin! Celiassa on 1.10.-15.11. käynnissä verkkokuuntelukampanja, jonka aikana kannustamme kaikkia cd-äänikirjojemme lainaajia kokeilemaan äänikirjan kuuntelua verkon kautta. Kaikkien kampanjan aikana cd-palvelusta verkkopalvelun käyttäjäksi siirtyneiden henkilöiden kesken arvotaan verkkokuunteluun erinomaisesti sopiva iPad Mini.

Lue helposti ja kaikkialla!

Verkkokuuntelu tarkoittaa äänikirjojen kuuntelua mobiililaitteella tai tietokoneella cd-kuuntelun sijaan. Äänikirjojen lainaaminen tapahtuu omatoimisesti Celianet-verkkopalvelun tai Pratsam Reader -mobiilisovelluksen kautta, minkä jälkeen kirjoja voi kuunnella Celianetissä, Pratsam Readerissa tai lataamalla kirjan omalle laitteelle.

Verkkokuuntelun etuna on, että palvelu joustaa kunkin käyttäjän tarpeiden mukaan. Verkkokuuntelijan ei tarvitse noudattaa asiakaspalvelun palveluaikoja tai odotella cd-levyjen saapumista kotiin postilla, vaan kirjoja voi lainata mihin vuorokauden aikaan vain, ja ne ovat heti kuunneltavissa. Verkkokuuntelija voi myös lainata lähes rajattoman määrän äänikirjoja, ilman cd-lainausta koskevia lainarajoja.

Äänikirjojen verkkokäyttäjien kokemuksia voi lukea blogistamme. Haastattelimme äänikirjoja päivittäin kuuntelevaa Maija-Liisaa, cd-levyistä verkkokuunteluun siirtyneitä Sinikkaa ja Erkkiä sekä viime vuonna iPad Minin voittanutta Saaraa.