Gå till innehåll

Nyheter

Prova på att lyssna på talböcker på webben och vinn en iPad Mini

kuvituskuva, jossa ikäihmiset istuvat parvekkeella kuulokkeet korvillaan

Nu är den perfekta tiden att bekanta sig med Celias webbtjänster. Celia anordnar 1.10.-15.11. en kampanj för talbokstjänsten på nätet, under vilken vi uppmuntrar alla personer som lånar cd-talböcker av oss att prova på att lyssna på en talbok på webben. Bland alla som övergått från cd-tjänsten till talbokstjänsten utlottas en iPad Mini.

Finn ett enkelt sätt att läsa var som helst!

Med talbokstjänst på nätet avses lyssning av talböcker på en mobil enhet eller dator i stället för cd-lyssning Du kan låna talböcker på egen hand från webbtjänsten Celianet eller mobilappen Pratsam Reader och sedan lyssna på böckerna i Celianet och Pratsam Reader eller genom att ladda ner böckerna till en egen apparat.

Fördelen med talbokstjänst på nätet är att tjänsten är flexibel och möter varje användares behov. En användare av Celias talbokstjänst på nätet behöver inte iaktta kundtjänstens betjäningstider eller vänta på att cd-skivor kommer hem per post, utan böcker kan lånas när som helst under dygnet och det är möjligt att lyssna på dem genast. En användare av Celias talbokstjänst på nätet kan också låna en obegränsad mängd talböcker utan de utlåningsgränser som gäller för cd-utlåning.