Siirry sisältöön

Celia 125

Celia-kirjasto täyttää 125 vuotta – kirjoita muistojasi

timeline_celia1

Klikkaa ylläolevaa kuvaa ja näet Celian historiajanan suurempana. Kuvan sisällöt löytyvät myös tekstiversiona

Celia-kirjasto täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi keräämme asiakkailtamme ja erilaisilta yhteistyötahoilta muistoja ja tunnelmia ääni- ja pistekirjojen lukemisesta sekä Celia-kirjastosta itsestään.

Kirjoita meille muistojasi Celiasta ja sen kirjoista! Muistatko vielä ajan, jolloin kirjasto oli Sokeain kirjasto? Mikä olikaan ensimmäinen lainaamasi ääni- tai pistekirja? Entä kenen lukema äänikirja on jäänyt parhaiten mieleesi? Vaikka olisit ollut asiakkaana vain muutamia vuosia, kerro kokemuksistasi. Millä tavalla Celia on vaikuttanut elämääsi?

Pyydämme lähettämään lyhyet, napakat muistelutekstit 1.4.–8.9.2015 välisenä aikana sähköpostitse osoitteella tiedotus(at)celia.fi. Muistelutekstit voi kirjoittaa suomeksi tai ruotsiksi. Julkaisemme parhaita muistelutekstejä verkkosivuillamme jo kevään ja kesän aikana. Arvomme syyskuussa 2015 viisi 50 €:n lahjakorttia kaikkien määräaikaan mennessä muisteluun osallistuneiden kesken.

Yksittäisen tekstin maksimipituus on noin yksi liuska (A4). Kirjoittaja voi kirjoittaa useamman itsenäisen muistelutekstin. Tekstit voidaan julkaista nimimerkillä, mutta kirjoittajan nimen on oltava Celian tiedossa. Celia pidättää oikeuden toimittaa, julkaista tai olla julkaisematta tekstejä. Celia saattaa myös hyödyntää tekstejä myöhemmin omassa toiminnassaan. Liitä muistelutekstin oheen nimesi, mahdollinen nimimerkki, sähköpostiosoite sekä yhteystiedot.

Lisätietoja: kirjastonhoitaja Marjo Kauttonen marjo.kauttonen(at)celia.fi ja viestintäasiantuntija Dana Rautelin dana.rautelin(at)celia.fi