Gå till innehåll

Celias gratis app för talböcker

I 2015 lanserar Celia en gratis app för talböcker som fungerar i surfplattor och smarttelefoner. Med appen kan man använda alla Celias tal- och DaisyTrio-böcker.

Den app för talböcker som Celia erbjuder heter Pratsam Reader. Appen fungerar i alla enheter med iOS- och Android-operativsystem, i praktiken alltså ibland annat iPhone, iPad samt Samsungs surfplattor och smarttelefoner.

Efter lanseringen kan appen laddas ner gratis från försäljningstjänsterna App Store och Google Play. Användningen av Pratsam-appen kräver inloggning och förutsätter att man är Celias Vera-kund.

Appen Pratsam lanseras enligt nuvarande uppgifter kring månadsskiftet augusti-september.

Celias långvariga partner, Jakobstadsföretaget Pratsam har ensamrätt att importera appen till Finland. Appen har ursprungligen utvecklats av belgiska Pyxima. En motsvarande app används bl.a. av kunder hos Norges och Sveriges bibliotek för personer med läsnedsättning.

Beställ information om lanseringen av appen

Vill du genast få information till din e-post eller mobiltelefon när Pratsam-appen för talböcker har lanserats? Lämna din e-postadress eller mobiltelefonnummer på nedanstående formulär och du får automatiskt ett meddelande. Celia informerar naturligtvis också om lanseringen av appen på bl.a. webbsidorna, i nyhetsbrev och på Facebook-sidan.

Formuläret kan även öppnas på det här adresset: https://www.webropolsurveys.com/S/94A3AD66C34DC38B.par