Siirry sisältöön

Kurssikirjojen ja valintakoekirjojen tilaaminen

Korkeakoulukirjasto tilaajana

Korkeakoulukirjasto voi tilata tämän sivun lomakkeella lukemisesteisille korkeakouluopiskelijoille Celian valikoimista puuttuvia pakollisia kurssi- ja tenttikirjoja. Tilauksen voi tehdä opiskelijalle, joka on Suomessa opiskeleva lukemisesteinen päätoiminen korkeakouluopiskelija. Tarkista siis ennen tilauksen tekemistä, että opiskelija on liitetty Celian palvelun käyttäjäksi ja hän on läsnä oleva opiskelija suomalaisessa korkeakoulussa.

Oletko opiskelija?

Myös Celian äänikirjapalvelua käyttävä korkeakouluopiskelija tai valintakokeeseen osallistuva voi tilata lomakkeella Celian valikoimista puuttuvia pakollisia kurssikirjoja tai valintakoekirjoja. Kirjoja voi tilata sen jälkeen kun on rekisteröitynyt Celian äänikirjapalvelun käyttäjäksi.

Kirjojen tuotanto

Uuden kurssikirjan tuotantoaika on 3 kuukautta, mutta valintakoekirjat tuotetaan nopeutetusti. Muista ennen tilausta tarkistaa, ettei kurssikirjaa tai valintakoekirjaa ole saatavissa muualta. Esimerkiksi jos opiskelijan omassa kurssikirjastossa tai kaupunginkirjastossa on saatavissa kyseinen kurssikirja e-kirjana, joka on käytettävissä apuvälineiden avulla, Celia ei tee kirjasta uutta saavutettavaa versiota.