Siirry sisältöön

Kurssikirjojen ja valintakoekirjojen tilaaminen

Korkeakoulukirjasto voi tilata tällä lomakkeella lukemisesteisille korkeakouluopiskelijoille Celian valikoimista puuttuvia pakollisia kurssi- ja tenttikirjoja. Tilauksen voi tehdä opiskelijalle, joka on Suomessa opiskeleva lukemisesteinen päätoiminen korkeakouluopiskelija. Tarkista siis ennen tilauksen tekemistä, että opiskelija on liitetty Celian palvelujen käyttäjäksi ja hän on läsnä oleva opiskelija suomalaisessa korkeakoulussa.

Myös Celian äänikirjapalveluita käyttävä korkeakouluopiskelija tai valintakokeeseen osallistuva voi tilata lomakkeella Celian valikoimista puuttuvia pakollisia kurssikirjoja tai valintakoekirjoja.

Uuden kurssikirjan tuotantoaika  3 kuukautta, mutta valintakoekirjat tuotetaan nopeutetusti. Muista ennen tilausta tarkistaa, ettei kurssikirjaa tai valintakoekirjaa ole saatavissa muualta. Esimerkiksi jos opiskelijan omassa kurssikirjastossa tai kaupunginkirjastossa on tietokannoissa saatavissa kyseinen kirja ekirjana, joka on käytettävissä apuvälineiden avulla, silloin Celia ei enää tee kyseisestä kurssikirjasta Celian omaa saavutettavaa versiota.

Valintakokeeseen osallistuvalle löytyy lisäohjeita valintakoekirjojen tuotantoperiatteista.

Valintakoekirjaa tai kurssikirjaa ei voi tilata eikä sitä saa käyttöönsä rekisteröitymättä ensin Celian äänikirjapalveluiden käyttäjäksi.