Siirry sisältöön

Celian viestintä uudistuu

Nyt kun Celian äänikirjojen välittäminen tapahtuu yhteistyössä kirjastojen kanssa, Celian rooli on muuttumassa enemmän asiantuntijaorganisaation suuntaan. Celian käyttämä nimi, visuaalinen ilme ja Celian äänikirjapalveluun liittyvä termistö uudistuvat. Otathan nämä muutokset huomioon myös kirjastosi viestinnässä!

 

Celia on nyt Celia

Jotta Celian nimi vastaa paremmin uutta toimintatapaa ja roolit olisivat myös asiakkaan näkökulmasta selkeämmät, Celia-nimen perästä on jätetty pois sana kirjasto. Celia on siis jatkossa pelkkä Celia. Tarvittaessa käytämme määritettä saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus.

 

Celian äänikirjapalvelu – ei enää Vera

Celian äänikirjojen lainaamisesta ja kuuntelusta verkon kautta käytetään ilmaisua Celian äänikirjapalvelu. Tarvittaessa voi täsmentää asiaa ilmaisulla Celian verkkopalvelu. Cd-levyistä puhuttaessa täsmennetään, että kyse on cd:istä. Voi puhua myös Celian äänikirjoista tai Celian kirjoista.

Vera-sanaa ei enää käytetä ja loputkin Vera-maininnat poistetaan lähiaikoina verkkosivuilta ja Celianetistä.

 

Ilme uudistuu täysin

Myös Celian visuaalinen ilme on muuttumassa, ja uudet esitteet ja muut viestinnän materiaalit noudattelevat uutta graafista linjaa. Esitteet tulevat tilattaviksi verkkolomakkeella sitä mukaa, kun niitä valmistuu.

Kirjastot voivat alkaa jo käyttää viestinnässään Celian uutta logoa (klikkaa kuvaa, niin saat kuvatiedoston suurempana):

Celia-Logo-Lehtivihrea-200px

Lisätietoja Celian viestinnän uudistuksista saa viestintäasiantuntija Johanna Koskelalta, johanna.koskela@celia.fi.