Skip to content

Lasten- ja nuortenkirjat

Onko lukeminen vaikeaa?

Äänikirja voi sopia just sulle!

Lukeminen on monelle vaikeaa, mutta siihen on vaihtoehtoja. Äänikirja on yksi tapa lukea, kun painetun kirjan seuraaminen on hankalaa.

Mistä äänikirjoja saa?

Celian verkkopalvelussa on tuhansia lasten- ja nuortenkirjoja äänikirjoina. Kaikki kirjat löydät Celianetistä. Voit käyttää Celian kirjoja, jos sinun on vaikeaa lukea tavallisia kirjoja esim. lukihäiriön, oppimisvaikeuden tai keskittymisvaikeuden vuoksi. Celiasta löytyy myös koulun oppikirjat äänikirjoina.

Saat Celian äänikirjat käyttöösi koulusta tai kirjastosta – ja ihan ilmaiseksi! Kysy opettajalta, voitko liittyä äänikirjojen käyttäjäksi koulun kautta. Tai katso kartalta, missä on lähin Celian palvelua tarjoava kirjasto, ja käy siellä kysymässä lisää:

Löydä lähin kirjastosi

Käytä automaattista paikannusta

Paikanna
Tai

Etsi osoitteellasi tästä.

Etsi

Kokeile äänikirjoja heti!

Klikkaa kirjan kuvaa ja kuuntele minuutin mittainen pätkä nuorten– tai lastenkirjasta (kuuntelu avautuu uuteen välilehteen). Jos haluat kuunnella lisää, kysy koulustasi tai kirjastosta, voitko saada tunnukset Celian äänikirjojen käyttöön. Celian äänikirjoja voi kuunnella helposti kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Nuortenkirjat

DIMIMY – Kaipaan

DIMIMY-kirjan kansi

JHT

JHT-kirjan kansikuva

Rambo

Rambo-kirjan kansikuva

Lastenkirjat

Supermarsu ja lasten valtakunta

Supermarsu ja lasten valtakunta -kirjan kansikuva

Puluboin ja ponin kirja

Puluboi-kirjan kansikuva

Ada Gootti

Ada Gootti -kirjan kansikuva