Siirry sisältöön

Uutiset

Zzap – miltä scifi kuulostaa? Celian äänikirjakampanja alkaa 8.9.

Celia kampanjoi syyskuussa laajasti äänikirjojen puolesta. Lukutaidon päivänä 8.9. käynnistyvän kampanjan tavoitteena on löytää äänikirjoille uusia käyttäjiä etenkin 12-18-vuotiaista nuorista, joille tavallisen kirjan lukeminen on hankalaa esim. lukivaikeuden vuoksi.

Kirjastoille ympäri Suomen lähetetään kampanjamateriaalia, jota henkilökunta voi jakaa sekä kirjastoissa että esimerkiksi kouluvierailuilla. Nuorten suosimissa digitaalisissa kanavissa herätellään videomainosten voimin käyttäjiä äänikirjojen mahdollisuuksista. Lisäksi verkkosivusto www.kirjastokaikille.fi on valjastettu kampanjan käyttöön. Kampanjavideot löytyvät Celian Youtube-kanavalta

Kampanja toteuttaa Celian uutta strategiaa

Celian tavoitteena on tehdä äänikirjoja tunnetuksi ja verkkopalveluun liittymisen kaikille ikäryhmille helpoksi. Yhteistyössä yleisten kirjastojen kanssa on luotu malli, jossa Celian palvelujen piiriin liitytään lähimmässä kirjastossa. Kirjallista todistusta lukemisesteestä ei tarvita vaan liittyjän oma suullinen ilmoitus riittää. Tavoitteena on löytää kirjastoihin uusia asiakkaita, jotka vierastavat tavallisten painettujen kirjojen lukemista. Nyt Celian äänikirjapalvelun käyttäjäksi voi liittyä jo 200 yleisessä kirjastossa ympäri Suomen, ja uusia kirjastoja tulee mukaan palvelun tarjoajaksi jatkuvasti.