Siirry sisältöön

Uutiset

Yksityisyytesi on meille tärkeää

Nuori istuu kedolla kuulokkeet päässä ja tabletti sylissä

Yhteiskuntamme palvelut digitalisoituvat vauhdilla. Jotta nämä palvelut olisivat mahdollisimman turvallisia, EU on asettanut yleisen tietosuoja-asetuksen suojaamaan henkilötietojasi. EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018 ja koskee kaikkia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita koko EU:n alueella.

Me Celiassa olemme varmistaneet, että tietosi ovat asetuksen mukaisesti turvassa ja kaikki tietojen käsittely on hyvän tiedonhallintatavan mukaista. Oikea ja päivitetty tieto auttaa meitä myös palvelemaan paremmin.

Miten asetus vaikuttaa sinuun Celian asiakkaana?

Asetus ei vaikuta Celian palveluiden käyttöön.

Celian palveluja varten joudumme keräämään perustietoja sinusta. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite ja puhelinnumero.

Joihinkin asioihin tarvitsemme suostumuksesi. Lainahistorian kerääminen on palvelu, jota tarjoamme vain suostumuksellasi. Lisäksi haluamme olla varmoja, että kaikki meiltä tuleva viestintä on toivottua ja siksi pyydämme suostumuksesi myös siihen.

Suostumuksen pyytäminen tulee näkymään yksittäisenä lyhyenä kyselynä Celianetiin ja Pratsam Readeriin kirjautuessa myöhemmin tänä vuonna. Voit aina myös jälkikäteen muokata suostumuksiasi Celianetissä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos et käytä verkkopalveluita, tiedotamme sinulle EU:n tietosuoja-asetuksesta erikseen postitse tai sähköpostitse. Jos sähköpostiosoitteesi on Celian tiedossa, tiedotamme sinulle asiasta sähköpostitse. Viestiin ei tarvitse reagoida, mutta halutessasi voit olla tietosuoja-asioista yhteydessä Celian asiakaspalveluun.

Voit lukea lisää aiheesta tietosuojalausekkeestamme.

Mistä saan tietää lisää EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta?

Lisätietoa tietosuoja-asetuksesta saat tietosuojavaltuutetun verkkosivuilta.

 Lukko. Taustalla binäärikoodia.