Siirry sisältöön

Uutiset

Uudista yhteistyösi Celian kanssa

Celia-kirjasto tarjoaa äänikirjoja heille, jotka eivät vamman tai sairauden vuoksi pysty lukemaan painettua kirjaa. Uusi yhteistyömalli tuo Celian kirjat lukemisesteisten käyttöön suoraan lähikirjastoihin. Jo yli 100 kirjastoa Suomessa tarjoaa lukemisesteisille pääsyn Celian äänikirjakokoelmaan. Nyt kaikilla Celian yhteistyökirjastoilla on mahdollisuus ottaa uusi toimintatapa käyttöön:

  •  Celian yhteistyökirjasto voi rekisteröidä lukemisesteisiä asiakkaita verkkopalvelun käyttäjiksi eli Vera-asiakkaiksi.
  • Kirjaston lukemisesteiset asiakkaat eivät tarvitse todistusta lukemisesteestään vaan henkilökunta informoi asiakasta kirjojen käyttörajoituksista.
  • Kirjasto voi myös vanhan toimintatavan mukaisesti tarjota asiakkaille paikallisen lainattavan äänikirjakokoelman cd-muodossa.

Toimi näin:

Jos sinulla on kysyttävää yhteistyöstä tai Celian äänikirjoista, ota yhteyttä Celian asiakaspalveluun [email protected]i.

Kirjasto kaikille -kumppanuusprojekti tuo Celia-kirjaston äänikirjat lähikirjastoihin. Tavoitteena on edistää lukutaitoja sekä väestön yhtäläisiä mahdollisuuksia kulttuuriin ja tietoon. Lisätietoja: kirjastokaikille.fi