Siirry sisältöön

Uutiset

Uuden Celianetin aikataulu tarkentui

Uuden Celianetin käyttöönoton aikataulu on tarkentunut. Uusi järjestelmä julkaistaan viikolla 12 eli aikavälillä 20.–26.3.2017.

Siirtyminen uuteen järjestelmään ei edellytä käyttäjiltä mitään toimenpiteitä eikä käyttäjätunnuksia tarvitse vaihtaa. Julkaisua edeltää kuitenkin kahden viikon käyttökatko, jolloin kirjojen lainaaminen ei onnistu. Kirjoja voi käyttökatkon aikana kuunnella Pratsam Reader -sovelluksella, kunhan kirjoissa on laina-aikaa jäljellä.

Käyttökatkon aikana myös Celian asiakaspalvelu on kiinni. Käyttökatko sijoittuu viikoille 10 ja 11 eli aikavälille 6.-19.3.2017.

Uutta Celianetiä kehitetään parhaillaan yhdessä käyttäjien kanssa. Eri käyttäjäryhmät testaavat järjestelmää helmikuun alussa, minkä jälkeen testauksessa huomatut kehityskohteet korjataan ennen varsinaista julkaisua.

Myöhemmin, vuoden 2017 aikana, Celia kehittää myös äänikirjojen lainausta mobiililaitteilla. Tavoitteena on, että äänikirjat voi tulevaisuudessa sekä lainata että kuunnella suoraan Pratsam Reader -mobiilisovelluksessa.