Siirry sisältöön

Uutiset

Celian Itämeri-teemaviikko tarjoaa merellisiä kirjavinkkejä

Itämeren rannat Porvoossa

Vuosittain elokuun viimeisenä torstaina vietetään Itämeripäivää, jota juhlistetaan erilaisin tapahtumin. Yhteinen ilo kauniista merestämme saaristoineen ja huoli sen tilasta yhdistävät näitä tapahtumia.

Yksi vuoden 2021 teemoista on Itämerihetki. Kirjastot on kutsuttu tarjoamaan näitä tunnelmallisia hetkiä asiakkailleen. Myös Celia osallistuu rakkaan meremme juhlintaan kokonaisella Itämeri-teemaviikolla 23.–29.8.2021. Haluamme tarjota asiakkaille lukuhetkiä ja kirjallisia seikkailuja meren tyrskyissä, rannoilla ja saarilla.

Luvassa on monenlaista kirjavinkkausta Celian eri kanavilla. Kirjat käsittelevät Itämeren historiaa, luontoa, kulttuuria ja suojelua. Valikoimiimme kuuluu niin lastenkirjoja, tietokirjoja kuin jännityskirjojakin, jotka kertovat Itämerestä useasta mielenkiintoisesta näkökulmasta muumeista ja saaristoluonnosta majakoihin ja merirosvoihin.

Tule kanssamme juhlistamaan upeaa Itämerta ja seuraa kirjavinkkejämme Celianetissä, Celian blogissa, Instagramissa ja Kirjoja kaikille -ryhmässä Facebookissa. Kirjoja löytyy kootusti myös kirjalistasta Celianetistä.