Siirry sisältöön

Uutiset

Erityisopettajat voivat rekisteröidä koululaisia Celian äänikirjapalveluun vuoden 2018 alusta

Celian oppikirjat tulevat maksuttomaksi 1.1.2018. Jatkossa kaikki Celian tuottamat äänikirjat löytyvät yhdestä verkkopalvelusta, Celianetistä, ja Oppari-verkkokauppa suljetaan. Kukin äänikirjoja käyttävä oppilas tarvitsee jatkossa henkilökohtaiset Celianet-tunnukset.

Haluamme helpottaa äänikirjojen käytön aloitusta ja tätä varten olemme uudistamassa toimintatapaamme koulujen kanssa. Vuoden 2018 alusta peruskoulujen erityisopettajat saavat mahdollisuuden rekisteröidä oppilaita itse Celian äänikirjapalvelun käyttäjiksi. Testaamme ja kehitämme parhaillaan toimintamallia noin kymmenen itähelsinkiläisen peruskoulun kanssa ja avaamme palvelun kaikkien koulujen käyttöön tammikuussa 2018.

Haluatko tiedon heti, kun uusi toimintamalli otetaan käyttöön maanlaajuisesti? Jätä tällä lomakkeella sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme viestin ja annamme toimintaohjeita vuodenvaihteessa (emme käytä osoitetta muuhun):

Koulujen ei ole pakko ottaa käyttöön uutta toimintatapaa. Oppilas voi edelleen rekisteröityä Celian äänikirjapalveluun myös kirjastossa.

Tiedotamme lisää asiasta loppuvuoden 2017 aikana.

Kiinnostuneiden koulujen kannattaa liittyä maksuttomuuden uutiskirjeen tilaajaksi, jota kautta pysyy ajan tasalla maksuttomuuden ja koulujen palvelumallin etenemisestä.