Siirry sisältöön

Uutiset

Celialta tulossa maksuton kuunteluohjelma mobiililaitteisiin

Celia julkaisee vuonna 2015 maksuttoman äänikirjojen kuunteluohjelman, joka toimii tableteissa ja älypuhelimissa. Kuunteluohjelmalla voi käyttää kaikkia Celian ääni- ja DaisyTrio-kirjoja.

Celian tarjoaman kuunteluohjelman nimi on Pratsam Reader, ja se toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmän laitteissa, käytännössä siis mm. iPhoneissa, iPadeissä ja Samsungin tableteissa ja älypuhelimissa. Ohjelman voi ladata julkaisun jälkeen maksutta App Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta. Pratsam-ohjelman käyttö vaatii kirjautumisen ja edellyttää Celian Vera-asiakkuutta.

Tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, sillä sovellusta kehitetään huhtikuussa käynnistyvien testausten perusteella.

Alun perin belgialaisen Pyximan kehittämän kuuntelusovelluksen yksinomainen maahantuoja Suomessa on Celian pitkäaikainen kumppani, pietarsaarelainen yritys Pratsam. Vastaava sovellus on mm. Norjan ja Ruotsin lukemisesteisten kirjastojen asiakkaiden käytössä.

Tilaa tieto sovelluksen julkaisusta

Haluatko saada heti tiedon sähköpostilla tai tekstiviestinä, kun Pratsam-kuunteluohjelma on julkaistu? Jätä tietosi ao. lomakkeella, ja saat viestin automaattisesti. Celia tiedottaa toki sovelluksen julkaisusta myös mm. verkkosivuillaan, uutiskirjeessä ja Facebook-sivuilla.

Lomakkeen voit avata myös tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/34F64087B0B608CA.par