Siirry sisältöön

Uutiset

Celia viettää syntymäpäivää 1.4.

Celia-kirjaston perusti 1.4.1890 senaattorin tytär Cely (Cecilia) Mechelin. Kirjasto on sittemmin ehtinyt palvella lukemisesteisiä asiakkaitaan jo 125 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi kirjasto kerää asiakkailta ja erilaisilta yhteistyötahoilta muistoja ja tunnelmia ääni- ja pistekirjojen lukemisesta sekä Celia-kirjastosta itsestään. Lähetä lyhyt, napakka muisteluteksti 1.4.–8.9.2015 välisenä aikana. Parhaita tekstejä julkaisemme sivuillamme jo kevään ja kesän aikana. Lue lisää muisteluteksteistä.

Juhlavuonna on myös mahdollisuus kurkistaa kirjaston kulissien taakse. Celian henkilökunta julkaisee omia pieniä muistelujaan sivuillamme. Lue, millaista arkea ja juhlaa kirjasto on vuosien aikana tarjonnut työntekijöilleen, millaiset pienet ja suuremmatkin sattumukset ovat jääneet mieleen. Lue työntekijöiden muisteluja.

Myös Pointti-verkkolehdessä katsotaan taaksepäin – juhlavuoden kunniaksi julkaisemme taustoittavia juttuja kirjaston ja kirjojen historiasta. Kaikki alkoi pistekirjoista – lue Pointin juttu kirjaston ensimmäisistä kirjoista.