Siirry sisältöön

Uutiset

Celia mukana NUORI2020-päivillä

Celia on mukana valtakunnallisilla kasvatuksen ja nuorisotyön NUORI2020-päivillä Tampereella 14.-16.1.2020. Tule kuuntelemaan järjestämäämme keskustelua nuorisotyön roolista nuorten lukemisen tukemisessa ja piipahda messupisteellämme kirjallisessa muotokuvassa sekä juttelemassa asiantuntijoidemme kanssa.

Joka 10. nuorella heikko lukutaito – miksi nuorisoalan pitäisi herätä ongelmaan?

Nuorisotyöntekijällä on mahdollisuus antaa nuorelle onnistumisen kokemus lukemisessa. Tule kuuntelemaan keskustelua nuorten lukemisesta ja nuorisotyön roolista sen tukemisessa torstaina 16.1. klo 11-12 (Duetto 1).

Keskustelemassa ovat erikoiskirjastovirkailija Henriika Tulivirta, tutkija Leea Lakka ja pedagoginen asiantuntija Petra Okkonen.

Ikuista itsesi kirjalliseen muotokuvaan

Istu alas, rentoudu ja anna taiteilijan tehdä sinusta kirjallinen muotokuva. Hetki on aivan kuin muotokuvamaalauksessa, mutta värien sijaan käytetään sanoja. Taiteilijat ovat Kallion lukion opiskelijoita, ja muotokuvia tehdään keskiviikkona 15.1. klo 10:30-14:30 (Celian messuosasto C18).

Mukaasi saat muotokuvan, joka kertoo, kuinka nuori kirjoittaja juuri sinut näkee. Kun muotokuva on kirjoitettu, voit halutessasi jakaa sen sosiaalisessa mediassa.

Kallion lukion KirjaKallion opiskelijat ovat jo monen vuoden ajan kirjoittaneet kirjallisia muotokuvia; kirjamessuilla, yritysten tilaisuuksissa, vanhusten hoivakodeissa, päiväkodeissa, kirjastoissa, metroasemilla.

Nähdään messuilla!