Siirry sisältöön

Uutiset

Celia huomioi koronavirustilanteen – toiminta jatkuu yhä

Päivitetty 16.4.

Huomioimme Celiassa koronavirusepidemiasta johtuvan poikkeuksellisen tilanteen. Pyrimme ylläpitämään normaalia toimintaamme ja varmistamaan palveluidemme jatkuvuuden.

Varaudumme muun muassa henkilöstövajeeseen, sekä oman henkilökuntamme että verkkopalveluitamme tuottavien ulkoisten palveluntarjoajien osalta. Noudatamme muiden viranomaisten antamia ohjeita myös esimerkiksi tapahtumien järjestämisen ja hygienian suhteen.

Valtion verkkopalveluissa on ollut poikkeustilanteen vuoksi ongelmia. Sähköposti- ja chat-asiakaspalvelussa saattaa siksi esiintyä katkoja ja puhelinpalvelussa ruuhkaa.

Celian äänikirjapalveluun voi yhä rekisteröidä uusia asiakkaita. Nyt, kun yleiset kirjastot on suljettu asiakkailta, rekisteröinti voidaan tehdä puhelimitse. Kyseessä on poikkeusjärjestely, jonka päättymisestä ilmoitamme erikseen.

Poikkeustilan aikanakin Celian palvelut on tarkoitettu vain niille, joille painetun tekstin lukeminen on vamman, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi hankalaa.

Postitukset jatkuvat

Celiasta postitettavien aineistojen jakelu jatkuu. Koskettelu- ja pistekirjojen sekä CD-levyjen pakkaamisessa huolehditaan tarvittavasta hygieniasta.

Ilmoitamme kaikista mahdollisista muutoksista palveluissamme mahdollisimman varhain.