Siirry sisältöön

Nuortenkirjat

Celian kirjat nuorille

poika istuu bussipysäkillä kännykkä kädessä

Celian äänikirjapalvelussa on tuhansia nuortenkirjoja, joita voi kuunnella verkon kautta – ja täysin ilmaiseksi.

Äänikirjoina löytyvät kestosuosikit, kuten Nälkäpeli ja Taru sormusten herrasta, ja huippu-uutuudet, kuten Salla Simukan Lumikki-trilogia. Joukossa on fantasiaa, dekkareita, toimintaa ja scifiä ja vieläpä tietokirjojakin niistä kiinnostuneille.

Saat tunnukset äänikirjapalvelun käyttöön kirjastostasi. Lue lisää äänikirjapalvelusta ja etsi lähin kirjasto, jossa voit liittyä äänikirjojen käyttäjäksi

Mikä fantasiakirjallisuuden hahmo olet?

Tee testi

Kirjavinkit WhatsAppin kautta

Tilaa itsellesi kirjavinkkejä WhatsAppin kautta. Vinkkaamme uusia tai ajankohtaisia nuorten ja nuorten aikuisten kirjoja yhden tai kaksi kertaa viikossa. Voit myös viestitellä meille päin.

Sinun ei tarvitse olla rekisteröitynyt Celian äänikirjojen käyttäjäksi, että voit tilata kirjavinkit. Myös esimerkiksi opettaja tai koko luokka voi liittyä WhatsApp-vinkkaukseen.

Näin tilaat Celian kirjavinkit:

1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 0503085558 ja anna yhteystiedolle nimi, esimerkiksi ”Celia”. WhatsApp ei toimi, ellemme ole yhteystiedoissasi.

2. Lähetä äsken luomaasi yhteystietoon WhatsAppissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata kirjavinkki-viestin. Esimerkiksi: ”Tilaisin kirjavinkkejä. t. Ilona”

3. Lisäämme sinut listallemme, ja alat saada viestejä! Voit myös jutella meille päin ja antaa palautetta palvelusta tai muuten vain kertoa kuulumisia tai ehdottaa kirjoja.

Muut viestin vastaanottajat eivät näe numeroasi, sillä käytämme WhatsAppin Broadcast-toimintoa. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin. Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille WhatsAppissa viesti PERU. Viestejä lähetetään arkipäivisin, yksi tai kaksi kertaa viikossa.