Siirry sisältöön

Blogi

Onnea voittajalle!

Saara Lindell

Celiassa koettiin tiistaiaamuna riemukas hetki, kun lokakuussa vietetyn verkkokuuntelukampanjan arpajaispalkinto ojennettiin voittajalleen. Arpaonni suosi tällä kertaa helsinkiläistä Saara Lindelliä, joka voitti omakseen hopeanharmaan iPad minin. Hetkeä juhlistettiin juttuhetkellä ja kupposilla kuumaa kaakaota.

Arvonnassa voittanut Lindell saapui hakemaan palkinnon isänsä Paul Lindellin seurassa ja pääsi heti tutustumaan, miten äänikirjojen luku onnistuu tabletilla.

Lindell, joka kuuntelee äänikirjoja vanhempiensa avustuksella, kuuntelee mieluiten romaaneja sekä lasten ja nuorten kirjoja: Astrid Lindgrenin satuhahmo Peppi Pitkätossun seikkailut tempaavat mukaansa kerta toisensa jälkeen, ja vanhempien kanssa on yhdessä kuunneltu myös Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja-kirjasarjaa.

Aikaisemmin Lindellit ovat lukeneet äänikirjoja cd-muodossa, mutta kirjojen kuuntelu suoraan tabletilta kiinnostaa. Lokakuussa sähköpostiin saapunut uutiskirje herätti kipinän kokeilla verkkokuuntelua, ja uudella tabletilla onkin nyt hyvä tutustua Pratsam Reader -sovelluksen käyttöön.

Celialaiset toivottavat paljon onnea ja hyviä lukuhetkiä Saara Lindellille perheineen!